Quake3World.com Forums
     Level Editing & Modeling
        exporting from Radiant


Post new topicReply to topic
Login | Profile | | FAQ | Search | IRC




Print view Previous topic | Next topic 
Topic Starter Topic: exporting from Radiant

Commander
Commander
Joined: 07 Mar 2005
Posts: 122
PostPosted: 08-30-2005 07:26 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


was wondering if anyone knows if its possible to export brushes from Radiant? ...to an .ase or some other basic format




Top
                 

Commander
Commander
Joined: 07 Mar 2005
Posts: 122
PostPosted: 08-30-2005 08:03 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


cool - thanks for that...

does caulk get included?




Top
                 

blaze a blaze
blaze a blaze
Joined: 29 Jan 2000
Posts: 344
PostPosted: 08-31-2005 12:12 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


No, it just separates a model from void. Also, when converting patches you can use -subdivisions switch.



_________________
lukinonline.com


Top
                 

Grunt
Grunt
Joined: 12 Aug 2005
Posts: 61
PostPosted: 08-31-2005 01:03 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


I use Doomedit for that. Caulk everything; ditch entities and patches; save and open in doomedit; select everything and then selection->export->to OBJ.

Depending on what you want to use it for, OBJ format might be a bit more import-friendly than ASE. It is for me, anyway.




Top
                 
Quake3World.com | Forum Index | Level Editing & Modeling


Post new topic Reply to topic


cron
Quake3World.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group