Quake3World.com Forums
     General Discussion
        Minecraft - Anyone into it?


Post new topicReply to topic
Login | Profile | | FAQ | Search | IRC




Previous topic | Next topic 
Topic Starter Topic: Re: Minecraft - Anyone into it?

Elite
Elite
Joined: 28 Nov 2000
Posts: 9847
PostPosted: 10-18-2010 12:15 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Eraser wrote:
oh, if someone sees a 1 block wide array of dirt blocks suspended over some water, connected to a 1 block wide channel in the ground, don't remove it. It's a building project I've started :)


might want to put a sign there




Top
                 

bling bling
bling bling
Joined: 01 Nov 2000
Posts: 11946
PostPosted: 10-18-2010 12:45 AM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


/letmefly + feather + up appears to do nothing.




Top
                 

Immortal
Immortal
Joined: 02 Jun 2006
Posts: 2466
PostPosted: 10-18-2010 02:45 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


2 houses and a shop added to the city :D time for sleep. gg




Top
                 

Elite
Elite
Joined: 28 Nov 2000
Posts: 9847
PostPosted: 10-18-2010 08:25 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Grandpa Stu wrote:
/letmefly + feather + up appears to do nothing.


Sorry I left a part out. Did the /letmefly command work? After hold the feather and looking up then press the left/right mouse buttons to move.




Top
                 

Elite
Elite
Joined: 28 Nov 2000
Posts: 9847
PostPosted: 10-18-2010 08:26 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


fKd wrote:
2 houses and a shop added to the city :D time for sleep. gg


Coolio




Top
                 

Immortal
Immortal
Joined: 12 Mar 2005
Posts: 2162
PostPosted: 10-18-2010 11:14 AM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Would be awesome if this game had some sort of currency and friendly npc system so shops could actually function.




Top
                 

Elite
Elite
Joined: 28 Nov 2000
Posts: 9847
PostPosted: 10-18-2010 03:51 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Map now shows location of currently connected players....

http://mc.quake3world.com/mcmap/

LOL




Top
                 

Long and Strong
Long and Strong
Joined: 17 Mar 2000
Posts: 9070
PostPosted: 10-18-2010 04:18 PM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


mjrpes wrote:
Map now shows location of currently connected players....

http://mc.quake3world.com/mcmap/

LOL


NICE! Did you use a guide of some soft to figure out how to get that to work? I was tinkering last week and had some issues.




Top
                 

Elite
Elite
Joined: 28 Nov 2000
Posts: 9847
PostPosted: 10-18-2010 04:21 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


See my post here:

http://forum.hey0.net/viewtopic.php?pid=3954

This is all very current stuff... the MapMarker plugin was just released this morning LOL.




Top
                 

Long and Strong
Long and Strong
Joined: 17 Mar 2000
Posts: 9070
PostPosted: 10-18-2010 04:30 PM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


mjrpes wrote:
See my post here:

http://forum.hey0.net/viewtopic.php?pid=3954

This is all very current stuff... the MapMarker plugin was just released this morning LOL.


Sorry I was talking about the actual Mapping of the server, with the google maps interface The map Markers is phase 2.




Top
                 

Elite
Elite
Joined: 28 Nov 2000
Posts: 9847
PostPosted: 10-18-2010 04:44 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Giraffe }{unter wrote:
mjrpes wrote:
See my post here:

http://forum.hey0.net/viewtopic.php?pid=3954

This is all very current stuff... the MapMarker plugin was just released this morning LOL.


Sorry I was talking about the actual Mapping of the server, with the google maps interface The map Markers is phase 2.


It's fairly straight forward following the instructions in the README.rst file. Using ubuntu server, I was able to apt-get the PIL dependency. I did have to compile numpy from source (used version 1.5.0).

The one area I did get confused was with the zoom parameter. The description led me to believe this could be used to disable the most zoomed in levels of the map, saving space and time at the expense of a less detailed map. However, this option does not do this at all-- it only sets the area of the map that will be rendered. When I ran it with this option it only showed a small area of my map near the spawn point. It is best to not use this option.




Top
                 

Cool #9
Cool #9
Joined: 01 Dec 2000
Posts: 42863
PostPosted: 10-18-2010 11:37 PM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


the mcmaps thing is hideously slow here :(
What the fuck is that huge circle in the middle of the ocean? :eek:
Oh and the dinosaur owns :D

edit:
why doesn't the map show warps anymore?




Last edited by Eraser on 10-19-2010 01:28 AM, edited 2 times in total.

Top
                 

Cool #9
Cool #9
Joined: 01 Dec 2000
Posts: 42863
PostPosted: 10-18-2010 11:47 PM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote





Top
                 

Cool #9
Cool #9
Joined: 01 Dec 2000
Posts: 42863
PostPosted: 10-19-2010 01:12 AM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Not sure if this was posted before, but this is easily the most awesome Minecraft video ever made:




Top
                 

Immortal
Immortal
Joined: 02 Jun 2006
Posts: 2466
PostPosted: 10-19-2010 02:26 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


page 1, and it was posted by you :D




Top
                 

Cool #9
Cool #9
Joined: 01 Dec 2000
Posts: 42863
PostPosted: 10-19-2010 03:05 AM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


rofl, fuck me. I thought it looked familiar.




Top
                 

Elite
Elite
Joined: 28 Nov 2000
Posts: 9847
PostPosted: 10-19-2010 08:24 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Eraser wrote:
edit:
why doesn't the map show warps anymore?


oops




Top
                 

Elite
Elite
Joined: 28 Nov 2000
Posts: 9847
PostPosted: 10-19-2010 09:35 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote





Top
                 

Elite
Elite
Joined: 28 Nov 2000
Posts: 9847
PostPosted: 10-20-2010 12:37 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


sm you are hereby made prisoner until you can become a constructive member of our community again that does not scorch the earth with 1000 blocks of TNT and cause the server to get stuck at 100% CPU load.




Top
                 

Cool #9
Cool #9
Joined: 01 Dec 2000
Posts: 42863
PostPosted: 10-20-2010 12:39 AM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


rofl :olo:




Top
                 

Immortal
Immortal
Joined: 12 Mar 2005
Posts: 2162
PostPosted: 10-20-2010 01:04 AM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


I had thought the server was idiot-proofed with the introduction of the reset button.

You should have seen the explosion though. It was pretty sweet.

Edit: it was around 5k blocks of tnt.

I broke out of my prison btw :)




Top
                 

Immortal
Immortal
Joined: 02 Jun 2006
Posts: 2466
PostPosted: 10-20-2010 01:13 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


i had nothing to do with it.... :ninja:




Top
                 

Cool #9
Cool #9
Joined: 01 Dec 2000
Posts: 42863
PostPosted: 10-20-2010 03:58 AM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


jeez, someone recreated the entire first section of Bioshock:

http://www.eurogamer.net/videos/minecra ... to-rapture




Top
                 

I'm the dude!
I'm the dude!
Joined: 04 Feb 2002
Posts: 12344
PostPosted: 10-20-2010 12:53 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


:eek: :eek: :eek:



_________________
GtkRadiant | Q3Map2 | Shader Manual


Top
                 

The Afflicted
The Afflicted
Joined: 21 Sep 2010
Posts: 511
PostPosted: 10-20-2010 01:02 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


pathetic, might as well spend the time in a coma



_________________
Dork Meddle can't handle awesome sigs.


Top
                 

Canadian Shaft
Canadian Shaft
Joined: 01 Mar 2001
Posts: 19819
PostPosted: 10-20-2010 01:27 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


trying to join server but keep getting internal server error




Top
                 

Elite
Elite
Joined: 28 Nov 2000
Posts: 9847
PostPosted: 10-20-2010 01:54 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


puff I added you to the builders group so you should be OK to log in now.




Top
                 

Cool #9
Cool #9
Joined: 01 Dec 2000
Posts: 42863
PostPosted: 10-20-2010 11:42 PM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


obsidian wrote:
:eek: :eek: :eek:

yeah old :p




Last edited by Eraser on 10-21-2010 06:25 AM, edited 1 time in total.

Top
                 

Canadian Shaft
Canadian Shaft
Joined: 01 Mar 2001
Posts: 19819
PostPosted: 10-21-2010 06:20 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Jerry!




Top
                 

Elite
Elite
Joined: 10 Feb 2000
Posts: 28023
PostPosted: 10-21-2010 09:54 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Image

:tear:




Top
                 

Elite
Elite
Joined: 28 Nov 2000
Posts: 9847
PostPosted: 10-21-2010 01:48 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


you can check the status of the server here:

http://mc.quake3world.com/status.php

if the server is up the problem is usually the minecraft user authenticator is down.... out of my control.




Top
                 

Veteran
Veteran
Joined: 07 Apr 2002
Posts: 178
PostPosted: 10-21-2010 03:47 PM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Thought I would chime in on the Minecraft thread... haven't posted here in a while. But got into Minecraft via the Shacknews Server. Lets just say we've been busy.

Here is a zoomable google map view of our world currently...

http://216.139.192.52/~djr/mc/gmap/




Top
                 

Long and Strong
Long and Strong
Joined: 17 Mar 2000
Posts: 9070
PostPosted: 10-21-2010 05:30 PM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Shadowdane wrote:
Thought I would chime in on the Minecraft thread... haven't posted here in a while. But got into Minecraft via the Shacknews Server. Lets just say we've been busy.

Here is a zoomable google map view of our world currently...

http://216.139.192.52/~djr/mc/gmap/


That's crazy... I lolled at the faucet




Top
                 

Give Me Love
Give Me Love
Joined: 09 Jul 2005
Posts: 2408
PostPosted: 10-22-2010 06:41 PM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote





Top
                 

Immortal
Immortal
Joined: 02 Jun 2006
Posts: 2466
PostPosted: 10-22-2010 08:12 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


piiiiiigs iiiiiiiiinnnnnn spaaaaaaaaace

http://www.youtube.com/watch?v=JeV0XB-w_yM


to bad its a sheep :/




Top
                 
Quake3World.com | Forum Index | General Discussion


Post new topic Reply to topic


cron
Quake3World.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group