Quake3World.com Forums
     Level Editing & Modeling
        The Great "ERROR: Tried parent" & *.AAS FAQ


Post new topicReply to topic
Login | Profile | | FAQ | Search | IRC




Print view Previous topic | Next topic 
Topic Starter Topic: The Great "ERROR: Tried parent" & *.AAS FAQ

The Afflicted
The Afflicted
Joined: 11 Mar 2015
Posts: 848
PostPosted: 01-05-2016 07:04 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Again i ran into that Error and dont know what causes it, "ERROR: Tried parent" is my new worst Nightmare! :down:
This time after copying "grouped-structural-brushwork" over from one *.map-file to another.
And again i think its caused by rotated curves/meshes.

Maybe its Time to pack all our AAS problems into one Thread and try to find out whats causing an *specific*-"ERROR: Tried parent" ?



_________________
Die Vitamine sind in der Dose gefangen!!!


Top
                 

The Afflicted
The Afflicted
Joined: 11 Mar 2015
Posts: 848
PostPosted: 01-05-2016 07:05 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


*buffer*



_________________
Die Vitamine sind in der Dose gefangen!!!


Top
                 

Veteran
Veteran
Joined: 05 Dec 2015
Posts: 199
PostPosted: 06-10-2016 06:41 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


bspc 2.1i (&/or maybe bspc 2.1j) seems to remove the vast majority of those errors. Are you using it, AndyW?




Top
                 

The Afflicted
The Afflicted
Joined: 11 Mar 2015
Posts: 848
PostPosted: 06-11-2016 01:30 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


I tried BSPC 2.1i once and had some problems too -but im thinking i was doing something wrong. :/
Anyone has a working link for 2.1i? I tried google but had no luck. ;)



_________________
Die Vitamine sind in der Dose gefangen!!!


Top
                 

Insane Quaker
Insane Quaker
Joined: 05 Nov 2010
Posts: 449
PostPosted: 06-16-2016 09:04 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


a quick googling revealed this:
http://quake3world.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=47106

I find it odd though I can't seem to find the source code...or where these binaries came from.

Edit:
I emailed the guy who runs the site the binary comes from, according to him, V2.1i was something TTimo contributed.




Top
                 

The Afflicted
The Afflicted
Joined: 11 Mar 2015
Posts: 848
PostPosted: 06-17-2016 01:01 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


OMG, on sockĀ“s site... shame on me :olo:
Thx Man! :up:



_________________
Die Vitamine sind in der Dose gefangen!!!


Top
                 

Insane Quaker
Insane Quaker
Joined: 05 Nov 2010
Posts: 449
PostPosted: 06-17-2016 03:43 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


I now realize that's sock's site.

Oye. Glad it helped though.




Top
                 
Quake3World.com | Forum Index | Level Editing & Modeling


Post new topic Reply to topic


cron
Quake3World.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group