Quake3World.com Forums
     Level Editing & Modeling
        GTKRadiant - Cury plugin


Post new topicReply to topic
Login | Profile | | FAQ | Search | IRC




Print view Previous topic | Next topic 
Topic Starter Topic: GTKRadiant - Cury plugin

Recruit
Recruit
Joined: 16 Jan 2016
Posts: 4
PostPosted: 01-16-2016 04:26 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Hello everybody,

i have installed GTK 1.6.4

at the souceforge is written that the Curry plugin is inside GTKradiant and a download is not needed...
where can i find it ? unter plugins is no curry plugin.

Greetz
r300




Top
                 

I'm the dude!
I'm the dude!
Joined: 04 Feb 2002
Posts: 12304
PostPosted: 01-16-2016 07:48 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


It was only available with really old versions of GtkRadiant (IIRC 1.4.0), but the developer of the plugin has been absent from the scene for a long time so it hasn't been updated for 1.6.

Alternatively, you can give Q3ASE a try, it's the same basic idea:
http://www.bpeers.com/software/q3ase/



_________________
GtkRadiant | Q3Map2 | Shader Manual


Top
                 

Recruit
Recruit
Joined: 16 Jan 2016
Posts: 4
PostPosted: 01-17-2016 06:17 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Thx a lot, i will test it :)




Top
                 
Quake3World.com | Forum Index | Level Editing & Modeling


Post new topic Reply to topic


cron
Quake3World.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group