Quake3World.com Forums
     Level Editing & Modeling
        trouble with Capture the flag map


Post new topicReply to topic
Login | Profile | | FAQ | Search | IRC




Print view Previous topic | Next topic 
Topic Starter Topic: trouble with Capture the flag map

Trainee
Trainee
Joined: 11 Feb 2016
Posts: 46
PostPosted: 03-06-2016 04:33 PM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Hello,
I was trying to make a capture the flag map for the first time today, and everytime I go to run it, it gives me an error: player_start_deathmatch missing or something like that. Any clue what it could be? I made a blue flag on one side, red flag on the other, set up some blue spawns and some red spawns points.
thanks




Top
                 

Cool #9
Cool #9
Joined: 01 Dec 2000
Posts: 41806
PostPosted: 03-06-2016 10:10 PM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Are you running the map in CTF gametype?
If so, maybe an info_player_deathmatch is used to initially spawn spectators if no intermission camera is present?




Top
                 

Mercenary
Mercenary
Joined: 15 Feb 2010
Posts: 205
PostPosted: 03-07-2016 07:13 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


You should always put an "info_player_intermission" in your map.

I made a small guide for gametype related entities: http://sst13.de/dev/sst13_Team_Entities ... _Guide.txt (german / some kind of english) :D



_________________
Q3A Maps - by sst13
Quake Live Workshop


Top
                 
Quake3World.com | Forum Index | Level Editing & Modeling


Post new topic Reply to topic


cron
Quake3World.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group