Quake3World.com Forums
     Technology & Troubleshooting
        Dxtory makes ioQuake3 crash?


Post new topicReply to topic
Login | Profile | | FAQ | Search | IRC




Print view Previous topic | Next topic 
Topic Starter Topic: Dxtory makes ioQuake3 crash?

Trainee
Trainee
Joined: 26 Feb 2012
Posts: 26
PostPosted: 01-17-2018 09:19 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


I tried recording ioQuake3 with Dxtory, but as soon as I try to load ioQuake3 it just crashes.




Top
                 

Elite
Elite
Joined: 12 Jul 2000
Posts: 11535
PostPosted: 01-18-2018 01:54 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


If it's an old program, try running it in compatability mode (right-click).




Top
                 

Trainee
Trainee
Joined: 26 Feb 2012
Posts: 26
PostPosted: 01-20-2018 04:24 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


I don't think so, it's a recording program the current version I've got is from 2014. It oddly enough works in the default Quake3 executable, but just not ioQuake3.




Top
                 

The hell good boy
The hell good boy
Joined: 22 Jun 2011
Posts: 1603
PostPosted: 01-23-2018 07:21 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Strange. It probably doesn't support some libraries ioquake3 uses for render engine, and therefore it crashes. Doesn't make sense, though...



_________________
[ Quake III Arena by CZghost | Facebook | Twitter | YouTube | Google+ ]
While you feel the worst ever, turn around facing to Sun and all shadows will pass behind you.” - John Lennon


Top
                 
Quake3World.com | Forum Index | Technology & Troubleshooting


Post new topic Reply to topic


cron
Quake3World.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group