Quake3World.com Forums
     Macintosh Discussion
        the old pb issue once more


Post new topicReply to topic
Login | Profile | | FAQ | Search | IRC




Print view Previous topic | Next topic 
Topic Starter Topic: the old pb issue once more

Gibblet
Gibblet
Joined: 13 Apr 2005
Posts: 19
PostPosted: 02-03-2008 09:11 PM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


G5/2.0ghz/dual/3gigRAM/300gigHD/OSX5.1

I am trying to keep PB from booting me from multiplayer games. I have the pbsetup.app and pbweb.app. I have tried running both from these three locations:

lib/app support/q3/pb
applications/q3/pb
~user/lib/app support/q3/pb

I have notes that say to run pbsetup from app/q3/pb only.

I can play Team Arena or Q3 in single mode, just get bumped off by pb when trying to play on internet.

Solutions???????

John R




Last edited by blackxactoX on 02-04-2008 12:25 AM, edited 2 times in total.

Top
                 

Kempston Joy
Kempston Joy
Joined: 11 Aug 2000
Posts: 47894
PostPosted: 02-21-2008 03:35 PM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


you did buy the game, right?




Top
                 

Gibblet
Gibblet
Joined: 12 Aug 2006
Posts: 18
PostPosted: 03-14-2008 01:55 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Doombrain wrote:
you did buy the game, right?


What has that got to do with anything?
As long as you have a valid cd-key, there shouldn't be a problem.
Ever heard of google.com?




Top
                 

Messatsu Ko Jy-ouu
Messatsu Ko Jy-ouu
Joined: 24 Nov 2000
Posts: 43569
PostPosted: 03-25-2008 06:27 AM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


too bad GUIDs are saved on the PB server, so duplicated are easily tracked.

ever heard of pwnt?




Top
                 

Gibblet
Gibblet
Joined: 12 Aug 2006
Posts: 18
PostPosted: 03-27-2008 08:00 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


not really, there are many people who posted their config's in the old days forgetting to remove their cd keys in the config. In most cases these guys don't play q3 anymore, or quit before pb was enabled. So, you can allways find a valid key that hasn't been registered by a pb server. I tried this out years ago and found 3 valid keys. So, my statement is true and yours is not. Ever heard of n00b?




Top
                 

Messatsu Ko Jy-ouu
Messatsu Ko Jy-ouu
Joined: 24 Nov 2000
Posts: 43569
PostPosted: 04-09-2008 05:17 AM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


this holds true for old keys indeed, and only once - i.e. if multiple people copy the key via google, theyll be banned.

but, keep on condoning warez on this forum. im sure youll have heard of 'bant' soon enough.




Top
                 
Quake3World.com | Forum Index | Macintosh Discussion


Post new topic Reply to topic


cron
Quake3World.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group