Quake3World.com Forums
     Macintosh Discussion
        Need help with q3 on g5 dual ppc


Post new topicReply to topic
Login | Profile | | FAQ | Search | IRC




Print view Previous topic | Next topic 
Topic Starter Topic: Need help with q3 on g5 dual ppc

Recruit
Recruit
Joined: 24 May 2014
Posts: 2
PostPosted: 05-24-2014 02:56 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Hello! When i start the game everything is normal as long as i dont move the character, if i do so my whole mac freezes.
I've tried diffrent video settings but nothing still the same.
My video card is a geforce fx 5200 ultra, i have 2gb of ram and dual 2ghz cpu's.




Top
                 

Recruit
Recruit
Joined: 24 May 2014
Posts: 2
PostPosted: 05-24-2014 03:30 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Sicran wrote:
Hello! When i start the game everything is normal as long as i dont move the character, if i do so my whole mac freezes.
I've tried diffrent video settings but nothing still the same.
My video card is a geforce fx 5200 ultra, i have 2gb of ram and dual 2ghz cpu's.


Problem solved, was from an overcklocking my videocard




Top
                 

Kempston Joy
Kempston Joy
Joined: 11 Aug 2000
Posts: 47915
PostPosted: 05-28-2014 12:11 PM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Are you overclocking your video card? If so, don't as it will crash your mac.




Top
                 
Quake3World.com | Forum Index | Macintosh Discussion


Post new topic Reply to topic


cron
Quake3World.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group