Quake3World.com Forums
     Quake III Arena/Quake Live Discussion
        Widescreen + Intro Movies


Post new topicReply to topic
Login | Profile | | FAQ | Search | IRC





Previous topic | Next topic 
Topic Starter Topic: Widescreen + Intro Movies

I'm the dude!
I'm the dude!
Joined: 04 Feb 2002
Posts: 12430
PostPosted: 04-12-2007 10:35 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


I reinstalled Q3 and Wolfenstein after getting my new 24" Dell monitor, I've changed the game resolution to 1920x1200 using...

r_mode -1
r_customwidth 1920
r_customheight 1200

In game it works fine, but any .ROQ's playing like the intro movies just show up as black. It's not a big deal, but annoying none the less. Any way of fixing this?



_________________
GtkRadiant | Q3Map2 | Shader Manual


Top
                 

The fuct one!
The fuct one!
Joined: 16 Nov 1999
Posts: 34394
PostPosted: 01-04-2021 05:34 AM           Profile Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Yes, I am experiencing the SAME issue. I hear the sound but the video is blank where the id video usually is. I just converted to the same settings and from what I'm reading online it's due to the video not supporting widescreen.




Top
                 

Cool #9
Cool #9
Joined: 01 Dec 2000
Posts: 43447
PostPosted: 01-04-2021 06:05 AM           Profile   Send private message  E-mail  Edit post Reply with quote


Yeah, known issue. Using a custom engine like ioQuake fixes this issue.

edit:
oh lol, I'm sure obsidian is very happy to have this resolved after 13 years :owned:




Top
                 
Quake3World.com | Forum Index | Quake III Arena/Quake Live Discussion


Post new topic Reply to topic


cron
Quake3World.com
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group